creatieve communicatie gloeilamp

Creatieve communicatie

Creatieve communicatie

Wij verpakken jouw boodschap altijd zo
dat deze goed opvalt en lang houdbaar blijft.

Om een lang verhaal kort te maken. Je dient jouw doelgroep, met exact de juiste boodschap, op het juiste moment te raken. Door de overvloed aan informatie gaat dat tegenwoordig helaas niet meer vanzelf. .... Jammer zeg .... Nee hoor helemaal niet. Gelukkig vinden wij dat juist een geweldige uitdaging. We zijn gespecialiseerd in effectieve creatieve communicatie die jouw klant echt raakt!

Lees meer
creatieve communicatie stopcontact

Opvallende acties

Braaf is niet gaaf

Wij zijn niet braaf uitgevallen. En jij vast ook niet. Een vernieuwend product, unieke dienst of sterk merk op de kaart zetten vraagt namelijk lef. Zowel online als offline dien je op te vallen, te verrassen en te prikkelen. Een Guerrilla marketing actie op straat, een viral Youtube video of unieke Twitter actie daar houden wij wel van. Een enorm bereik met een beperkt budget is voor ons de perfecte uitdaging.

Lees meer
creatieve communicatie statistieken

Resultaatgericht

meten is weten

Vroeger kwam een reclamebureau er nog mee weg. Een absurd dure campagne zonder meetbaar resultaat. Maar die tijd is (volgens ons) gelukkig voorbij. Tegenwoordig is bijna alles goed te meten en te analyseren. Wat heeft de campagne nu echt bereikt en wat is het meetbare resultaat. Lekker helder dus.

Bekijk ons werk

Bekijk hier ons portfolio