slimme websites lanceerplan

Slimme websites

Geen website zonder plan

Een slimme website is volgens ons een op maat gemaakte website op basis van een goed doordacht lanceerplan. Wat is je boodschap, wie is je doelgroep en wat is je doel. Goede, unieke en relevante inhoud is daarbij heel belangrijk. Maar het wordt nog beter als de content zich automatisch aanpast aan een specifieke bezoeker. Iemand die jouw website op een telefoon bezoekt blijft gemiddeld korter dan iemand die achter zijn laptop zit. Met behulp van slimme technieken kunnen we precies de juiste content aan jouw bezoeker tonen. En oh ja, wij vinden het vanzelfsprekend maar, wij bouwen alle websites gewoon zelf.

Lees meer
webdesign heatmap

Geen fictie maar feiten

Heatmaps, visitor recordings en meer van dit moois

Met behulp van de modernste technieken zorgen wij ervoor dat we niet in de valkuil der aannames vallen. We analyseren je huidige website of monitoren je vers gerealiseerde website. Zo zien we precies wat je bezoekers doen en finetunen de website zo dat deze precies doet wat hij moet doen, werken.

Lees meer
webdesign snelle websites

Supersnel

Voor je het weet is ie weg

De meeste bezoekers van je website hebben maar weinig tijd. Sterker nog uit onderzoek blijkt dat jouw potentiële klant in de eerste 15 seconden besluit of hij/zij op je website zal blijven. Erg jammer dus als je website eerst 10 seconden moet laden. Wij gebruiken de modernste en slimste technieken om de website zowel voor desktop als mobiel zo snel mogelijk te maken. Natuurlijk blijven we wel rekening houden met de juiste merk- en gebruikersbeleving. Anders zouden al onze websites er zo uitzien ;-) www.buro7.nl

Bekijk ons werk

Bekijk hier ons portfolio